Dovleac pentru Placinta

Aceste fructe congelate în mare parte isi pastreaza proprietatile si dupa decongelare si se pot folosi în patiserii la impodobirea torturilor sau în compozitia acestora, la inghetate, acasa in salate de fructe, creme, siropuri, iar în industrie la fabricarea gemurilor, sucurilor, pectinei, iaurturilor de fructe, gelatine, etc.Sursa buna de vitamine, fibre alimentare, acid folic si potasiu. In plus,  nu contin grasimi saturate si colesterol. O mare parte din caloriile furnizate  provin din zaharuri.


Detalii produs

Produs Dovleac pentru Placinta
Valoare energetica si nutritiva 75,0KJ / 17,9Kcal


dovleac placinta

Calamar fript cu orez negru si legume la wok

Calamar fript cu orez negru si legume la wok Ingrediente (2 portii): 2 bucăţi calamar a câte 250 gr, preferabil proaspăt O ceaşcă de orez Legume […]

Mancare de Fasole verde

Mancare de fasole verde ingrediente 4 portii 500 g fasole verde 2 cepe cate jumatate de ardei gras rosu, verde si galben 200 gr cubulete de […]

Fasole verde prajita in stil Sichuan

Ingrediente 60 ml ulei de rapita 300 grame de fasole verde taiata in bucati de cate 3-4 cm 100 grame de carne se porc tocata 2 […]

Supa crema de mazare

INGREDIENTE 400g mazare (am avut congelata) 1 morcov O ceapa mica O felie telina 1 pastarnac 1 pulpa pui (sau piept) 1 galbenus MOD DE PREPARARE […]

Supa crema de zucchini

Ingrediente 500 g zucchini 2 morcovi 2 cartofi noi potriviti 1/2 ceapa 1 ardei gras 1 l apa 5-10 g unt sare & piper Cum procedam: […]

Supa crema de dovleac cu curry si ghimbir

O supa crema delicioasa de dovleac cu curry si ghimbir. 1/2 dovleac placintar, taiat cubulete 1 morcov, taiat rondele 3-4 linguri cu ulei de masline 1 […]