Visine fara samburi

Fructele de visin se folosesc in special pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata, avand un continut complex echilibrat, bogat in elemente nutritive, saruri minerale, si vitamine cum ar fi: substanta uscata 13,9-23,2%, zaharuri 5-19%, acizi organici 0,9-4,9 mg%, K, P, Mg, Ca, vitamina PP, E, B1, B2, caroten etc. In functie de soi, (la 100 de grame de fructe) visinele contin 6,5-21,5 g hidrati de carbon, glucoza, in medie 0,8 g albumina, 85,5 g apa, 1,3 g acizi organici liberi, 0,5 g fibre alimentare, 256 mg potasiu, 1,4 mg fier, putin fosfor, calciu, magneziu, sulf, cupru, zinc, pigmenti. Pimentul colorant al visinei – antocianul – se caracterizeaza printr-o asimilare extraordinara, este raspandit in toata pulpa fructului, nu numai in pielita cum se intimpla, de exemplu, in cazul coacazelor. Si ceea ce este deosebit de important este faptul ca fructele visinului care creste intr-o regiune umeda si mai racoroasa contin aceeasi cantitate de vitamina C ca si merele. Visinele congelate, chiar uscate, pulpa de visina amestecata cu zahar pastreaza multe dintre calitatile fructelor proaspete.


Mod de prezentare:
-visine congelate, ambalate in pungi de polietilena, la 0,4 kg

Detalii produs

Produs Visine fara samburi
Greutate neta 400g
Valoare energetica si nutritiva 250,8KJ / 60,0Kcal


1-VISINE-FARA-SAMBURI-LEGOPOLAR-2.5-KG

Calamar fript cu orez negru si legume la wok

Calamar fript cu orez negru si legume la wok Ingrediente (2 portii): 2 bucăţi calamar a câte 250 gr, preferabil proaspăt O ceaşcă de orez Legume […]

Mancare de Fasole verde

Mancare de fasole verde ingrediente 4 portii 500 g fasole verde 2 cepe cate jumatate de ardei gras rosu, verde si galben 200 gr cubulete de […]

Fasole verde prajita in stil Sichuan

Ingrediente 60 ml ulei de rapita 300 grame de fasole verde taiata in bucati de cate 3-4 cm 100 grame de carne se porc tocata 2 […]