Prospetime in fiecare anotimp!


Despre Companie

Legopolar a luat fiinta din dorinta de a aduce calitate pe piata fructelor si legumelor din Romania. Si pentru a putea oferi acest lucru, indiferent de anotimp, Camara Verde vine cu fructe si legume congelate, de cea mai buna calitate, la preturi corecte. Tehnica de congelare rapida (IQF), permite produselor noastre pastrarea proprietatilor nutritive. Astfel, fructele si legumele congelate Camara Verde sunt pline de vitamine si va ofera intreg anul prospetimea si calitatea necesara unei alimentatii sanatoase.


  • Prospetime
  • Natural
  • Incredere
  • Promtitudine

Valori

Calitatea produselor noastre, pasiunea in munca pe care o desfasuram si zambetul pe deplin multumit al clientilor nostri sunt principalele valori in care credem. Suntem responsabili si de incredere, in noi veti gasi mai mult decat simpli parteneri de afaceri. Principiile care ne ghideaza sunt onestitatea si corectitudinea.

Obiective

Diversificarea gamelor de produse, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Extinderea colaborarii cu retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara. Dezvoltarea parteneriatelor in reteaua HORECA, acoperind intreg teritoriul Romaniei.

Viziune

In viziunea noastra, relatiile trebuie sa se bazeze pe incredere reciproca. Ne dorim sa fim parteneri de incredere ai tuturor clientilor nostri, in fiecare anotimp. Sa raspundem nevoilor fiecaruia in parte, sa fim prompti si constructivi. Doar astfel vom reusi sa aducem intradevar valoare in parteneriatele noastre..

Misiune

Noi, profesionistii firmei Legopolar ne propunem sa oferim produse de calitate si sa aducem valoare in viata tuturor clientilor nostri. Produsele Camara Verde, alese si prelucrate cu pasiune, la cele mai inalte standarde de calitate ofera deplina satisfactie tuturor consumatorilor.

Resurse

Consideram ca una dintre cele mai importante valori pe care o detinem este reprezentata de personalul nostru pasionat de munca pe care o desfasoara, actionand cu deplin profesionalism in toate departamentele de activitate. Dezvoltarea competentelor, responsabilizarea, transparenta, sunt tot atatea valori pe care se sprijina politica noastra de gestionare a resurselor umane.


Distributie

Distributie la nivel national

Brand

Branduri dintre cele mai cunoscute

Desfacere

Desfacere in mariile Hipermarketuri din tara

Calitate

Garantia calitatii