60 ml ulei de rapita
300 grame de fasole verde taiata in bucati de cate 3-4 cm
100 grame de carne se porc tocata
2 linguri de sos de soia
2 linguri de vin pt gatit chinezesc (sau otet chinezesc)
2 linguri de ulei de susan
3 castraveciori murati in otet, tocati foarte marunt
Se pun la incins 3 linguri de ulei de rapita
Se adauga fasolea verde si se soteaza pana cand de inmoaie (aproximativ 5 minute)
Se scoate fasolea intr-un bol si se pune deoparte
Se aseaza wok-ul din nou pe foc si se adauga restul de ulei de rapita si carnea de porc
Se gateste, amestecind continuu, pana cand carnea isi schimba culoarea si este gatita
Se adauga din nou fasolea in tigaie, impreuna cu castravetii murati, vinul sau otetul, sosul de soia si se gateste aproximativ 3-4 minute
Se ia de pe foc, si pune deasupra uleiul de susan si eventual cateva boabe de susan prajit si se serveste