prospetime in fiecare anotimp

Calamar fript cu orez negru si legume la wok

Calamar fript cu orez negru si legume la wok Ingrediente (2 portii): 2 bucăţi calamar a câte 250 gr, preferabil proaspăt O ceaşcă de orez Legume […]

Mancare de Fasole verde

Mancare de fasole verde ingrediente 4 portii 500 g fasole verde 2 cepe cate jumatate de ardei gras rosu, verde si galben 200 gr cubulete de […]

Fasole verde prajita in stil Sichuan

Ingrediente 60 ml ulei de rapita 300 grame de fasole verde taiata in bucati de cate 3-4 cm 100 grame de carne se porc tocata 2 […]

Supa crema de mazare

INGREDIENTE 400g mazare (am avut congelata) 1 morcov O ceapa mica O felie telina 1 pastarnac 1 pulpa pui (sau piept) 1 galbenus MOD DE PREPARARE […]

Supa crema de zucchini

Ingrediente 500 g zucchini 2 morcovi 2 cartofi noi potriviti 1/2 ceapa 1 ardei gras 1 l apa 5-10 g unt sare & piper Cum procedam: […]

Supa crema de dovleac cu curry si ghimbir

O supa crema delicioasa de dovleac cu curry si ghimbir. 1/2 dovleac placintar, taiat cubulete 1 morcov, taiat rondele 3-4 linguri cu ulei de masline 1 […]